MATERIÁL VEGYIPARI SZÖV.

materiál vegyipari szövetkezetA szövetkezet 1949-ben alakult.

Köszönhetően a cég minőségpolitikájának az elmúlt közel 70 évben a hazai vegyipar egyik jelentős középüzemévé fejlődött.

A cég tevékenységét kezdetben különféle aroma anyagok, olajfestékek gyártása jellemezte, később intermedierekkel bővült. Hazánkban elsőként valósította meg a telítetlen poliészterek gyártását. Az elmúlt évtizedekben akrilát, valamint akrilát-sztirol bázisú vizes műanyag diszperziók széles skáláját fejlesztette ki a textil-, bőr- és festékipar számára. A szövetkezet fejlődését innovációra érzékeny, jól képzett szakemberek  következetes fejlesztő munkája biztosítja, termékeinek magas műszaki színvonalát számos szabadalom fémjelzi.

Szövetkezetünk termékpalettája a piaci kihívásoknak megfelelően módosult. Az évek során  a lakossághoz szánt termékeink – szilikon és akril tömítők, ragasztók  illetve diszperziós alapozók, festékek, ragasztók –  mind tartalmukban, mind megjelenésükben követték a fogyasztói igényeket.

Az ipari intermedierek gyártásában két fő termékcsoportunk – gumiipari öregedés gátló és poliakrilát diszperziók – gyártása  Magyarországon kizárólag vállalatunknál folyik.

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK