LINEA

pályafesték

 

ALKALMAZÁSI TERÜLET

A LINEA pályafesték kültéri, füves vagy műfüves sportpályák, futópályák vagy futófolyosók vonalazására kifejlesztett diszperziós alapú, környezetbarát fehér festék. Jó időjárás- és kopásállósága miatt a vonalak hosszú időn keresztül jól láthatóak maradnak olyan helyeken is, ahol nagy igénybevételnek vannak kitéve. Egyedi igényre, más színben is gyártjuk.

 

LINEA pályafesték
LINEA pályafesték

ALKALMAZÁS MÓDJA

A LINEA pályafesték felhordása történhet a szokásos módokon, de felhordható ecsettel, szórással, vagy kézi permetezővel is. A festés után a használt eszközök bő vízzel könnyen lemoshatóak.

Ha a sportoló a vonalakkal fizikai kontaktusba kerül (pl. fociban becsúszás) semmilyen egészségügyi problémát nem okoz. A sportoló ruházatán semmilyen nyomot nem hagy.

A sportgyepet adó pázsitfűfajokra semmilyen fitotoxikus hatást nem gyakorol, a sarjadzást nem befolyásolja.

A vonalazás elegáns megjelenést ad, jelentősen segíti a játékvezetők munkáját. Miután a festékcsík nem kopik, csak a fűnyírás üteme határozza meg az újravonalazás szükségességét.

Szükséges mennyiség: 12 cm vonalszélességgel egy átlagos méretű focipályára kb. 35-40 kg. A festék vízzel hígítható.

Száradási idő: Időjárástól függően 4-8 óra. Amennyiben a száradási idő alatt a festett felületet nedvesség éri (köd, pára stb.) a száradási idő kitolódik.

 

REFERENCIÁK

ESMTK, Sándor Károly Akadémia, FTC, MTK, UTE, Győri ETO, Vasas, BKV Előre, Tiszaalpári SE, FC Dabas, Soproni Önkormányzat.

 

CSOMAGOLÁS

120 l-es hordóban (140 kg/hordó)

18 l-es vödörben (20 kg/vödör)

 

TERMÉKISMERTETŐ (.PDF) LETÖLTÉSE

LINEA pályafestékLINEA pályafesték

termékismertetőjének (.pdf) letöltéséhez

katt a képre

 

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP LETÖLTÉSE