AKROPLASZT C66

akrilát diszperzió

 

TERMÉK LEÍRÁSA

Az AKROPLASZT C66 akrilsavészter bázisú, alacsony viszkozitású vizes műanyag diszperzió. Emulgeátorként anionos tenzidet tartalmaz.
Vízzel korlátlanul elegyedik

 

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Az AKROPLASZT C66 elsősorban építőipari célokra alkalmas.
Magas pH tűrése miatt betonadalékként, mészfestékek kötőanyagaként használható.

 
Alapozás
A diszperziót 3-4 rész vízzel hígítva csökkenthetjük a beton, habarcs, vakolat szívó képességét, javíthatjuk a következő réteg tapadását.

 
Tapadó híd
A régi aljzatbetont telítettségig nedvesítjük, majd 1:1 arányú cement-homok keverékhez annyi egy rész vízzel hígított diszperziót adunk, hogy iszap sűrűségű anyagot kapjunk. A tapadó hidat bitumenes kefével hordjuk fel a szemcsenagyságnak megfelelő vastagságban, a még nedves tapadó hídra terítjük a friss esztrich, vagy betonkeveréket.

 
Javítóadalék habarcshoz, vakolathoz
A szabványos kötőanyagot és adalékanyagot tartalmazó betonhoz, cementhez és habarcshoz annyi 1:3-4 arányban hígított diszperziót adunk, hogy feldolgozásra, simításra kész legyen.

 
Felületvédelem
A diszperziót vízzel 1:3-4 arányban hígítjuk, majd ecsettel vagy szórással hordjuk fel, ezzel növelve a beton és vakolatok felületi szilárdságát, fagyállóságát.

 

JELLEMZŐ TULAJDONSÁGOK

Az AKROPLASZT C66 igen jól összefér cementtel, ezért kiválóan alkalmazható portlandcement rendszerek tulajdonságainak javítására.

 

MŰSZAKI JELLEMZŐK

Külső megjelenés: homogén, fehér, folyadék
Minimális filmképzési hőmérséklet (MFT): 8-10 oC
Szárazanyag tartalom: 45 ± 2%
pH: 9 – 11
Sűrűség: 1,02-1,05 g/cm3

 

TERMÉKISMERTETŐ LETÖLTÉSE